TROUWEN

trouwfotografie Eindhoven trouwfotograaf bruidspaar trouwen

ONGEDWONGEN & VERHALENDE TROUWFOTOGRAFIE

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! En aangezien jullie op deze pagina zijn beland, ga ik er voor het gemak vanuit dat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf. Trouwfotografie is er in alle soorten en maten en het is belangrijk dat jullie kiezen voor een stijl en een fotograaf die bij jullie past. Wat mij betreft staat op jullie trouwdag de liefde centraal. Niet alleen de liefde tussen jullie als stel, maar ook de liefde voor en tussen jullie familie en vrienden. Dat uit zich in de trotse blik van je vader als hij zijn kleine meisje in haar trouwjurk ziet. Of tijdens de toast van je beste vriend waarin ook nog even wat sappige, inside grappen gedeeld worden. En natuurlijk spat die liefde ook van dat traantje van geluk en ontroering dat hier en daar weggepinkt zal worden. Als jullie trouwfotograaf leg ik al die liefde met héél véél liefde vast op een verhalende manier, ongedwongen en authentiek, met oog voor de grote en kleine momenten die jullie dag zo bijzonder maken.

WAT KAN IK JULLIE BIEDEN

Ik ben de aangewezen trouwfotograaf voor jullie als jullie op zoek zijn naar een relaxte ervaring, zonder gedoe. Verbinding, spontaniteit, plezier en sensitiviteit zijn woorden die goed bij mij als persoon passen èn bij mijn manier van werken.

Ik hoor vaak terug van mijn bruidsparen dat ik aanwezig was, maar toch ook weer niet. Eigenlijk gedraag ik me op jullie trouwdag als een soort gast. Ik loop rond, ik klets met de andere gasten en ik geniet net zo hard mee van alles wat er om me heen gebeurt. Mijn aanwezigheid zal hierdoor voor jullie en voor jullie gasten als vanzelfsprekend aanvoelen, waardoor mijn camera snel vergeten wordt. Ondertussen ben ik aan het rondkijken, aan het observeren en aan het zoeken naar al dat fijns wat ik wil vastleggen, zodat jullie nog jarenlang met volle teugen kunnen nagenieten.


Laten we kennismaken!

EVEN VOORSTELLEN

Foto door Marieke Zentjens

Mijn naam is Joosje, het gezicht achter JOOSJE Fotografie. Ik ben trouwfotograaf, familiefotograaf en ik doe ook zakelijke fotografie. Samen met mijn man, Joost, woon ik in een heerlijk huis in een klein dorpje in Brabant, in de buurt van Eindhoven, omringd door bossen en heide. En ja, mijn man heet ‘Joost’. Samen zijn we dus ‘Joost en Joosje’, een soort ‘Theo en Thea’, maar dan anders…

Mijn man heeft uit een eerder huwelijk 2 heerlijke kinderen en die zijn regelmatig bij ons. Verder bestaat ons huishouden uit 2 katten, Pien en Polle en een hond, Lou. In de tuin lopen nog een paar kippen rond en we worden regelmatig getrakteerd op een bezoek van een specht of een eekhoorn. Dat ‘buiten leven’ heeft zo zijn voordelen.

JOOSJE Fotografie staat voor spontaniteit en authenticiteit. Wat mij betreft zijn foto’s het mooist als ze een verhaal vertellen en als ze jullie dag laten zien zoals deze ècht geweest is: alle grote en kleine momenten gevangen in mooie, pure beelden. Niets is mooier dan dat!

TEVREDEN KLANTEN

  • trouwfotografie Eindhoven JOOSJE Fotografie review

Check mijn beschikbaarheid!

STARTPAKKET & TARIEF

Vier de Liefde – vanaf €1575,-

  • 6 uur trouwfotografie, aaneengesloten in te zetten op de momenten van de dag die jullie het liefst willen laten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen, de first look, de ceremonie en de receptie. 
  • minimaal 200 foto’s in jullie persoonlijke online galerij.
  • Slideshow. 
  • Een mooi album met embossing van 20 x 20 met 15 spreads met daarin de hoogtepunten van jullie dag, door mij geselecteerd.
  • Inclusief reiskosten.
  • Face to face kennismaking of via Teams.

Tegen een meerprijs

  • Extra uren fotografie voor €100,- per uur.
  • Een gepersonaliseerd trouwalbum, uitgevoerd naar jullie smaak en wensen waarin alle mooie momenten van jullie trouwdag aan bod komen. Jullie kiezen zelf welke foto’s jullie graag terug willen zien.
  • Tweede fotograaf.

GEÏNTERESSEERD?

Neem gerust contact met me op via onderstaand boekingsformulier. Natuurlijk mag je me ook bellen (0629283615) of mailen (info@joosjefotografie.nl

Hier zie je nog meer goede redenen waarom je mij wilt boeken: