ZAKELIJK

nominatie so award 2021 joosje janssen

VERHALENDE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Ben jij op zoek naar een fotograaf die het verhaal van jullie organisatie op sfeervolle en verhalende wijze kan vastleggen? JOOSJE Fotografie biedt ook zakelijke fotografie aan.

Ook in mijn zakelijke fotoreportages pas ik documentaire fotografie toe, dat betekent dat ik zo min mogelijk regisseer en aanstuur. Het liefst loop ik een dag(deel) mee binnen jullie bedrijf / organisatie om op die manier het karakter en de sfeer van de werkplek goed te kunnen vangen. Jullie verhaal moet voorop staan! Waar staat jullie bedrijf / organisatie voor? Wat willen jullie uitstralen? Op welke doelgroep richten jullie je? Allemaal zaken om bij stil te staan en om vooraf samen door te spreken, zodat ik weet waar ik op moet letten, als ik bij jullie aan de slag ga.

VOORBEELDEN

Voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven maakte ik een uitgebreide reportage van de werkzaamheden op de covid-19 intensive care. Op deze manier heb ik kunnen bijdragen aan een tastbare herinnering voor de medewerkers van deze afdeling. Daarbij is een gedeelte van deze reportage genomineerd voor de ‘Selection of 2021’ van DuPho, een grote landelijke fotoprijs.

Voor het Centrum voor Trajecten en Bemoeizorg (CvTB) in Den Bosch maakte ik een mooie reportage over hun werkzaamheden. Deze foto’s zijn gebruikt voor een boek waarin de dagelijkse praktijk van het CvTB omschreven wordt aan de hand van verhalen van cliënten en medewerkers.

Malanca van metMalanca heeft als missie om vrouwen ongegeneerd te laten stralen en zij vroeg me foto’s te maken die qua stijl en uitstraling goed passen bij haar aanbod.

Voor Angela, ontwerper en fotograaf bij March, maakte ik foto’s die zij kan gebruiken voor haar sociale media.

EVEN VOORSTELLEN

Foto door Marieke Zentjens

Mijn naam is Joosje, het gezicht achter JOOSJE Fotografie. Naast zakelijke fotografie bied ik ook familiefotografie en trouwfotografie aan. Samen met mijn man, Joost, woon ik in een heerlijk huis in een klein dorpje in Brabant, in de buurt van Eindhoven, omringd door bossen en heide. En ja, mijn man heet ‘Joost’. Samen zijn we dus ‘Joost en Joosje’, een soort ‘Theo en Thea’, maar dan anders… 

Mijn man heeft uit een eerder huwelijk 2 heerlijke kinderen en die zijn regelmatig bij ons. Verder bestaat ons huishouden uit 2 katten, Pien en Polle en een hond, Lou, een kruising tussen een labrador en een bordercollie. In de tuin lopen nog een paar kippen rond en we worden regelmatig getrakteerd op een bezoek van een specht of een eekhoorn. Dat ‘buiten leven’ heeft zo zijn voordelen.

JOOSJE Fotografie staat voor spontaniteit en authenticiteit. Wat mij betreft zijn foto’s het mooist als ze een verhaal vertellen en als ze het leven (dus ook jullie bedrijf) laten zien zoals het ècht is: ongepolijst, realistisch en vooral niet geposeerd.

TARIEF

nominatie so award 2021 joosje janssen

De tarieven voor een zakelijke fotoreportage hangen af van wat jullie willen. Op basis van jouw / jullie wensen bekijken we welke inzet er nodig is en hoe de reportage zal worden vormgegeven. Over het algemeen kun je uitgaan van:

  • €150,- per uur, exclusief btw.
  • Reiskosten van €0,40 (ex btw) per kilometer vanaf postcode 5512.
  • Afhankelijk van hoe jullie de beelden willen gebruiken kan er sprake zijn van licentiekosten.

GEÏNTERESSEERD?

Neem gerust contact met me op via onderstaand boekingsformulier. Natuurlijk mag je me ook bellen (0629283615) of mailen (info@joosjefotografie.nl)

Hier zie je nog meer redenen waarom je mij wilt boeken: