Een zwangerschapsshoot en liefdesshoot in één!

zwangerschapsshoot liefdesshoot

Enkele weken geleden kreeg ik via messenger de vraag van Janneke en Boy of ik interesse had in een opdracht? Ik heb àltijd interesse in een opdracht, maar Boy is zelf fotograaf. We hebben elkaar nota bene leren kennen bij onze eerste fotografiecursus, jaren geleden. En ik weet dat hij zich de afgelopen jaren ook steeds verder ontwikkeld heeft als fotograaf. Dus waarom zouden ze mij nodig hebben? Wat bleek, Boy moest zelf op de foto! Ze wilden een paar mooie foto’s hebben van hen samen tijdens de zwangerschap van Janneke. Een zwangerschapsshoot en liefdesshoot in één!

Natuurlijk wilde ik die uitdaging wel aangaan. Maar tegelijkertijd vond ik het ook wel heel spannend. Een shoot moeten doen met iemand die zelf ook fotograaf is en waarvan ik weet dat hij best kritisch kan zijn. Als dat maar goed zou komen…

Onze eerste afspraak moest vanwege het weer geannuleerd worden. Maar onze tweede poging ging gelukkig wel door. We hadden een mooie locatie uitgekozen op de Strabrechtse Heide bij Heeze, in de buurt van een toilet. Geen overbodige luxe als je hoogzwanger bent. Het enige waar we geen rekening mee hadden gehouden waren de vele schapenkeutels. Maar daar viel gelukkig om heen te werken.

Hoewel het best koud was, lag de omgeving er schitterend bij. De kleuren van de heide, de wolken in de lucht; het zat ons allemaal mee. De liefde en warmte spatte van Boy en Janneke af. De shoot ging als vanzelf en het resultaat is prachtig! En dat vonden Boy en Janneke gelukkig ook. Ondertussen is het dochtertje van Boy en Janneke enkele dagen geleden geboren. Deze kersverse ouders kunnen straks in ieder geval een paar hele mooie foto’s laten zien aan hun kleine meisje. Foto’s waar zij eigenlijk ook al een beetje op staat.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook een mooie zwangerschapsshoot of liefdesshoot? Kijk dan eens hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.