Personal Branding

vrouw in deuropening van haar atelier, personal branding

Vorig jaar ontwierp Angela Jansen van March de huisstijl voor JNSSN Fotografie. Dit resulteerde in, onder andere, een supermooi logo, inclusief briefpapier, ansichtkaarten, cadeaubonnen, etc. Mijn personal branding was daarmee een heel eind klaar en ik ben er nog steeds erg blij mee.

cadeaubon JNSSN Fotografie
De huisstijl die Angela voor JNSSN Fotografie heeft ontworpen.

Als tegenprestatie mocht ik Angela onlangs fotograferen voor hààr personal branding. Angela heeft een mooie studio in Eindhoven, een mega gave camper welke ook dienst doet als werkplek en bakken vol toffe ideeën om andere ondernemers te helpen bij het neerzetten van hun verhaal. Maar daar kon ze zelf dus ook nog wat mooie beelden bij gebruiken.

Hoewel deze vorm van fotografie anders is dan wat ik normaal gesproken doe, vond ik het echt super leuk om te doen! Angela had een duidelijk beeld voor ogen waar en hoe ze gefotografeerd wilde worden. Daarnaast had ze ook verschillende outfits bij elkaar gezocht. Gelukkig bleef er veel ruimte over voor mijn creatieve input en die van haarzelf, natuurlijk. Want gaandeweg de reportage ontstaan er ook weer andere mogelijkheden en ideeën. Zowel de omgeving als Angela waren heerlijk fotogeniek en ik heb echt genoten van deze shoot. Het selecteren en nabewerken heb ik grotendeels met een glimlach op mijn gezicht gedaan.

GEINTERESSEERD?

Ben jij ook op zoek naar mooie foto’s van jezelf voor je bedrijf en sociale media! Neem gerust contact met me op! Dan kunnen we je wensen bespreken en kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Ik heb er nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.