Wanneer alles klopt

wanneer alles klopt

Ken je dat? Dat gevoel wanneer alles klopt? Het gevoel dat alles gaat zoals het zou moeten gaan? Het gevoel dat alles op zijn plek valt? Nou, dat gevoel had ik afgelopen zaterdag!

Een collegaatje had me benaderd, omdat zij heel graag een zwangerschapsreportage cadeau wilde doen aan haar vriendin en haar man. Natuurlijk wilde ik daar aan meewerken. Qua tijd was het allemaal beetje lastig plannen en moesten we rekening houden met een aantal zaken. Maar het lukte om snel een datum te vinden.

Het liefst spreek ik voor een dergelijke shoot buiten af. Dat biedt veel vrijheid en voelt veel spontaner aan. Maar jullie weten allemaal hoeveel regen er de afgelopen weken naar beneden is gekomen… Het was dus echt wel even spannend of we ├╝berhaupt naar buiten konden.

Volgens mij heeft het de hele week gegoten van de regen. Maar zaterdag was het wonder boven wonder droog! De zon heeft zich zelfs nog even laten zien. En de locatie die ik mijn hoofd had, maar nog niet uitgebreid had kunnen checken, bleek ook fantastisch te zijn. Maar het allerbelangrijkste was dat deze aanstaande papa en mama, behalve heel lief, ook nog eens zo mooi waren en poseerde alsof ze nooit anders gedaan hebben! Terwijl ik aan het fotograferen was, werd ik verliefd op wat er voor mijn camera gebeurde.

Zo voelt het dus wanneer alles klopt.

GE├ĆNTERESSEERD?

Wil jij ook zo’n mooie zwangerschapsreportage waarbij ik dat hele bijzondere moment in jullie leven vastleg? Dat kan! Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.