Mijn eerste awards!

mijn eerste awards

Deze week won ik mijn eerste awards! Inderdaad, je leest het goed: awardS. Met een ‘s’. Want ik viel niet 1, niet 2, maar wel 3 keer in de prijzen bij de eerste award-ronde van de Family Photojournalist Association!

Het was de eerste keer dat ik mee kon doen aan deze award-rondes, aangezien ik me pas eind vorig jaar heb ingeschreven als member. En wonder boven wonder schoot ik gelijk raak! Ik kan je vertellen, dat is heel leuk wakker worden.

Aan deze award-rondes doen fotografen mee van over de hele wereld. De jury bestaat uit 4 professionele fotografen. Uit alle inzendingen kiezen zij hun favoriete foto’s uit. Kiezen alle 4 de juryleden jouw foto, dan win je een gouden award. Wordt jouw foto gekozen door 3 juryleden, dan win je een blauwe award. En zijn er 2 juryleden die jouw foto kiezen, dan win je een paarse award.

Uiteindelijk zorgt het aantal gewonnen awards ook voor een ranking. Dit kan zijn binnen Nederland, binnen Europa, maar ook wereldwijd. Het zal nog wel even duren voordat ik zo ver ben…

Ik kan me voorstellen dat jullie ondertussen erg nieuwsgierig zijn naar de winnende foto’s. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

mijn eerste awards
mijn eerste awards
mijn eerste awards

GEÏNTERESSEERD?

Wil jij ook jouw dagelijkse leven laten vast leggen door een award-winning (;-))fotograaf? Dat kan! Neem gerust contact met me op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

2 Replies to “Mijn eerste awards!”

  1. En terecht Joosje, want je maakt prachtige foto’s. Mooie erkenning deze awards.

  2. Super tof en verdiend. Mooie foto’s. ?? ???= 3 kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.