De trouwdag van J&H

Trouwfotograaf Eindhoven 4

Van uitstel komt afstel. Althans dat zeggen ze. Maar als gevolg van een bepaalde pandemie denk ik dat we wel kunnen stellen dat we ondertussen meesters zijn geworden in het uitstellen van dingen en dat dit zeker geen afstel betekent. En dat gold ook voor de trouwdag van J&H.

Eerlijk gezegd weet ik al niet meer precies wanneer ik voor het eerst met J&H sprak over hun trouwplannen. Maar de intentie was dat dit mooie koppel in februari 2021 zou gaan trouwen, op de dag dat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Helaas ging dat feestje dus niet door. In plaats daarvan deden we op die bijzondere dag een loveshoot, zodat de liefde toch nog een beetje gevierd kon worden. En later dat jaar volgde er nog een ander soort shoot tussendoor, want J. bleek zwanger!

Maar afgelopen april was het dan eindelijk toch zo ver: DE TROUWDAG! J ging voor de voorbereidingen naar het huis van vrienden en ik was bij H aanwezig terwijl zij zich klaarmaakte. De first look was er één om in te lijsten, met alle emoties die daarbij kwamen kijken. Maar eigenlijk gold dat wel voor de hele dag. De loveshoot deden we midden in het centrum van Eindhoven. Man, wat was dat gaaf om te doen! En voor het bruidspaar een mooi eerbetoon aan de stad die ze de dag na hun trouwen (ja, echt waar) zouden verruilen voor een dorpje in het Limburgse.

J & H hadden hun droomlocatie gevonden bij Het Ketelhuis in Eindhoven. Een mooie, industriële plek op het landgoed van de GGZ. Als trouwambtenaar hadden J & H voor Charlotte de Moel gekozen. Ik heb zelden zo’n grappige, zo’n persoonlijke en zo’n mooie ceremonie bij mogen wonen. Wat mij betreft een meer dan dikke tip, mocht je nog op zoek zijn naar een BABS of ceremoniespreker. Om exact 15.02 uur werd het ja-woord gegeven en kon er geproost worden, taart gegeten worden, gedineerd worden en gefeest worden!

Wat. Een. Mooie. Dag.

Lieve J & H, heel veel geluk en liefde en dank voor jullie vertrouwen!

En als jij (jullie) nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf, dan ben ik altijd in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze en via deze weg kun je contact met me opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.