De trouwdag van Stefan & Sandra

trouwfotograaf Eindhoven JOOSJE Fotografie Kasteel Heeze

Het is alweer een eeuwigheid geleden dat ik kennismaakte met Stefan en Sandra. In mijn herinnering was het bloedheet en zaten we in de schaduw van het overdekte deel van hun tuin. De twee Mechelse herders kwamen even nieuwsgierig snuffelen en een knuffel halen en in de hoek van de tuin stond een groot loungebed te lonken.

In september werd er getrouwd op Kasteel Heeze en het was wederom een warme dag. Maar eigenlijk kan dat ook niet anders bij deze twee lieve mensen en hun gasten. Wat was het een feest! Vanaf de voorbereidingen bij de bruid tot en met het feest heb ik van mijn kruin tot mijn tenen genoten. Net als het bruidspaar en hun gasten.

Sandra bereidde zich samen met haar moeder, vriendinnen en ceremoniemeesters voor op het kasteel. Voor mij als trouwfotograaf is dat een heel fijn moment: er heerst een lekkere verwachtingsvolle spanning en ik houd van de intimiteit van zo’n moment. Hierna volgde de mooie, persoonlijke ceremonie onder een grote boom aan de gracht. Stefan is van Italiaanse afkomst, dus in plaats van een bruidstaart waren er cannoli’s. Sowieso was eten een belangrijk item gedurende dag. Daar kan ik als ‘foodie’ natuurlijk weinig tegenin brengen. De gasten en het bruidspaar hebben de middag doorgebracht met borrelen, kletsen, lachen en relaxen. Op de binnenplaats van het kasteel waren lange tafels geplaatst waaraan het diner plaatsvond. Het ene overheerlijke Italiaanse gerecht werd opgevolgd door het andere. Vervolgens werd de dag afgesloten met een knalfeest, wat nog tot in de late uurtjes doorging.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze en mijn tarieven. Je mag àltijd vrijblijvend contact met me opnemen.