Een ‘Day in the Life’ met de familie MuilWijk

day in the life, familiefotografie, documentaire familiefotografie

Ook Melissa reageerde op mijn oproep toen ik op zoek was naar ‘oefengezinnen’ voor een ‘day in the life’ reportage voor mijn opleiding bij Love Moment Focus. Melissa en ik volgen elkaar al een tijdje op instagram en zij is, net als ik, documentair familiefotograaf. Je kunt haar werk onder andere hier zien.

Omdat Melissa degene is die in haar gezin de foto’s maakt, staat ze er zelf maar weinig op. Dat was dan ook een belangrijke reden voor haar om te reageren op mijn oproep. Dus zo gebeurde het dat ik op een doordeweekse woensdagmiddag vanuit Zeeland (waar ik op dat moment vakantie vierde) naar Dordrecht reed. Dit soort ritjes zijn altijd spannend en vol verwachtingen. Want waar ik ga dadelijk terecht komen? Wat zullen we gaan doen? Hoe zullen de kinderen op mij reageren?

Natuurlijk moesten de kinderen even wennen aan mijn aanwezigheid, maar het duurde niet lang voordat zij weer lekker hun gang gingen. Er is fruit gegeten, buiten gespeeld en samen gekookt. Eigenlijk niets bijzonders. En juist daarom zo belangrijk om vast te leggen! Zulke simpele en alledaagse activiteiten leveren namelijk een mooie en persoonlijke reportage op en geven een goed beeld van het leven op dat moment. En dan staat ook nog eens het hele gezin er op! Wat wil je nog meer?

GEINTERESSEERD?

Sta jij nou ook nooit op de foto’s van jullie gezin, omdat jij altijd degene bent die de foto’s maakt? Dan is een ‘day in the life’ reportage dè oplossing! Een persoonlijke reportage waarbij het vooral niet de bedoeling is dat jullie poseren en waarbij jullie leven wordt vast gelegd zoals het ècht is. Een mooie herinnering voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of kijk hier eens voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.