Een ‘day in the life’ met familie Borrek

day in te life schommelen kind duwt moeder

Sinds september van dit jaar volg ik een masterclass genaamd ‘Love Moment Focus’. De bedoeling is dat deze masterclass mij helpt mijn vaardigheden op het gebied van documentaire fotografie nog verder te ontwikkelen. En eigenlijk is er geen betere manier om te leren dan door te doen! Dus na iedere les krijgen mijn medestudenten en ik de opdracht een ‘day in the life’ te fotograferen en daar beelden van aan te leveren. Na een oproep op mijn facebook pagina en instagram kreeg ik verschillende aanmeldingen. Maar mijn keuze viel op het gezin van Madeleine.

Want waarom zou je het jezelf makkelijk maken als het ook moeilijk kan? Madeleine is zelf ook fotograaf. En niet zomaar eentje. Stiekem heb ik altijd een beetje tegen haar op gekeken. Maar nu ging ik dus bij haar fotograferen! En dat vond ik heel spannend…

Mijn manier van fotograferen is een totaal andere dan haar manier van fotograferen. Madeleine vertelde dat ze het liefst alles, van a tot z, onder controle heeft. Over alles is nagedacht. Terwijl ik natuurlijk vaak niet eens weet in wat voor huis ik terecht ga komen, of er veel licht is of juist niet. Het is maar afwachten of de kinderen er die dag een beetje zin in hebben. En tsja, als het weer het laat afweten kun je ook niet even lekker naar buiten.

Gelukkig liep het bij Madeleine van een leien dakje. Een super fotogenieke omgeving, met 2 onwijs leuke kinderen en ouders die dingen ook lekker laten gebeuren. En het was ook nog eens heel erg gezellig. Het was een ‘day in the life’ om van te smullen. En het mooie was dat ik naderhand behalve vanuit mijn mentoren ook heel bruikbare feedback heb gekregen van Madeleine.

GEINTERESSEERD?

Lijkt jou dat nou ook wat? Een uitgebreide, persoonlijke fotoreportage waarbij je vooral niet hoeft te poseren, maar waarbij wel jullie leven wordt vast gelegd zoals het ├Ęcht is? Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of kijk hier eens voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.