Een ‘day in the life’ vakantiesessie in zeeland

'day in the life' vakantiesessie in Zeeland

Afgelopen augustus was ik in Zeeland. Ik ben wel vaker in Zeeland, want Zeeland is wat mij betreft zo’n beetje de fijnste plek op aarde. Deze keer vierde ik daar mijn vakantie met man en (stief)kinderen. Net als de rest van Nederland. Zo ook mijn lieve collega. Zij was samen met haar mooie gezin, inclusief kersverse baby van 6 weken oud, in Zoutelande. Een mooie gelegenheid voor een mini ‘day in the life’ vakantiesessie in Zeeland. Dus zo geschiedde.

Nu heb ik mijn collega al vaker gefotografeerd en iedere keer weten we snikhete dagen uit te kiezen. Dat was deze keer niet anders. Voor de zekerheid had ik mijn badpak al onder mijn kleren aangetrokken en was ik van top tot teen ingesmeerd met factor 50. Dat bleek geen overbodige luxe. Zodra mijn collega, haar vriend en hun 4 mooie (Zie die kopppies! Zie die wimpers! Zie die ogen!) kinderen over de duin kwamen, was het duidelijk dat we het water in moesten!

Als klein meisje ging ik ook altijd met mijn familie naar Zoutelande voor de vakantie. Ik denk dat we daar zo’n beetje ieder huisje wat je kunt huren wel eens hebben gehuurd. Tegenwoordig zitten we ‘een eiland hoger’. Maar de drukte bij de strandhuisjes (allesbehalve coronaproof), de relatief kleine stranden, de strandpalen met daartussen grote stenen, de voorbij varende boten… Ik voelde me meteen weer thuis! En dat zelfde gold voor deze kinderen. Het was overduidelijk dat ze graag op het strand kwamen.

Het was warm. Het was druk. Het was heerlijk.

En ook de foto’s zijn om van te smullen. Al zeg ik het zelf.

GEINTERESSEERD?

Wil jij ook zo’n mooie reportage van jouw gezin? Neem dan contact met me op. Tot 1 oktober is mijn zomeractie nog geldig en kun je een fijne korting krijgen op een ‘day in the life’ reportage. En nee, dat hoeft niet per se een ‘day in the life’ vakantiesessie in Zeeland te zijn. Dat mag ook best een gewone dag bij jullie thuis zijn. Want ook ‘gewone’ dagen zijn het meer dan waard om vastgelegd te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.