ZOMERACTIE

Hebben jullie je vakantieplannen moeten aanpassen als gevolg van alle coronamaatregelen? We leven in een bijzondere tijd en daar zullen we deze zomer ook zeker nog de gevolgen van ondervinden. Veel mensen zullen hun vakantie, min of meer noodgedwongen, in Nederland doorbrengen. En hoewel dit besluit voor sommigen vast ‘even slikken en weer doorgaan’ is geweest, ben ik er van overtuigd dat ook dit een vakantie zal worden om nooit te vergeten. Zeker met deze zomeractie!

Tijdens deze zomeractie krijg je bij een boeking van een ‘day in the life’ reportage flinke korting! Voor een reportage van 6 uur betaal je nu geen €500,-, maar slechts €350,-! Dat is een korting van maar liefst 30%. Kies je liever voor een reportage van 4 uur, dan krijg je 20% korting en betaal je geen €350,-, maar slechts €280,-. Deze actie is geldig tot 1 oktober.

Het idee van een ‘day in the life’ reportage is dat ik voor een dag of een deel van de dag in jullie gezin aanwezig ben en jullie alledaagse gang van zaken fotografeer. Nu is een vakantie natuurlijk allesbehalve alledaags. Maar juist daarom des te bijzonderder om vast te laten leggen!

Wil je meer weten over wat een ‘day in the life’ reportage in houdt? Kijk dan eens hier of neem contact met me op en ik beantwoord al je vragen!

One Reply to “ZOMERACTIE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.