Een ‘day in the life’ met familie Van den Berg

day in the life

Het voelt bijna als een ander leven, als een andere tijd. Aan het prille begin van de coronacrisis, vlak voor de lockdown, had ik een ‘day in the life’ reportage bij familie Van den Berg. Sterker nog, deze reportage vond plaats op 8 maart 2020. En op 9 maart 202 werd Nederland geadviseerd geen handen meer te schudden en werd men verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. Het letterlijke begin van de lockdown. Maar mijn ‘day in the life’ vond dus plaats op 8 maart 2020.

Van te voren had ik nog wel even overleg gehad met Els, oma, moeder, vrouw des huizes. Ze had namelijk al een aantal dagen flink last van keelpijn en was niet zo fit. Maar met wat pijnstillers zou het wel goed komen. En dan te bedenken dat deze reportage plaats zou gaan vinden in Erp. Eén van de zwaarst getroffen dorpen in Brabant in deze hele coronacrisis.

Maar dat wisten we toen nog niet. En met de wetenschap van nu zouden we toen waarschijnlijk heel andere keuzes gemaakt hebben.

Els en Jan hadden het huis verkocht waar zij al jaren woonden en waar hun kinderen zijn opgegroeid. En hoewel ze in hetzelfde dorp zullen blijven wonen, leek het hen wel leuk om een ‘day in the life’ reportage te doen in het ouderlijk huis. De kinderen en kleinkinderen zouden op bezoek komen, er zou geluncht worden en eigenlijk zouden we ook nog even gaan wandelen. Maar helaas ging die wandeling niet door vanwege het slechte weer. Gelukkig deed dat niets af aan de gezelligheid van de dag!

GEÏNTERESSEERD?

Lijkt jou dat nou ook wat? Een uitgebreide, persoonlijke fotoreportage waarbij je vooral niet hoeft te poseren, maar waarbij wel jullie leven wordt vast gelegd zoals het ècht is? Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of kijk hier eens voor meer informatie.

One Reply to “Een ‘day in the life’ met familie Van den Berg”

  1. Ik vind dat je hele mooie foto’s maakt. Het vertelt een verhaal, het geeft warmte en je ziet connectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.