Een ‘day in the life’ met familie Bulder

day in the life

Ondertussen loop ik een beetje achter met mijn blogs en de reportages die ik gedaan heb. Ik kan jullie nog zoveel moois laten zien! De afgelopen maanden heb ik verschillende ‘day in the life’ reportages mogen doen in het kader van mijn opleiding bij ‘Love Moment Focus’. Maar ik heb ook verschillende reportages gedaan in opdracht. En ik wil alles zo graag met jullie delen. Maar ja, iets met te veel dingen willen doen en te weinig uren in een dag. Mijn to-do-lijst is aanzienlijk, zullen we maar zeggen.

Maar vandaag is het dan eindelijk tijd om een aantal foto’s van mijn ‘day in the life’ reportage delen van de familie Bulder. Wat was dit een heerlijk gezin om te mogen fotograferen! Lekker eigenzinnige, creatieve en grappige kinderen en ouders die de boel de boel lieten. En niet te vergeten een geweldige Deense Dog waar ik op slag verliefd op was. Er was geen bijzonder programma. Gewoon een zondag zoals alle zondagen. Spelletjes spelen aan tafel, spelen in de tuin. Maar gelukkig is een ingewikkeld programma ook helemaal niet nodig om mooie foto’s te kunnen krijgen. Liever niet zelfs.

GEINTERESSEERD?

Word jij nou, net als ik. ook helemaal blij van zo’n persoonlijke ‘day in the life’ reportage vol met persoonlijke en mooie beelden van jullie gezin? En zouden jullie eigenlijk ook wel zulke bijzondere foto’s willen? Foto’s die jullie gezin typeren, zonder dat jullie hoeven te poseren? Ik kan ook bij jullie komen! Ik zou het super leuk vinden als je contact met me opneemt. Wil je liever eerst op de site verder kijken? Je kunt hier ook meer informatie vinden over mijn ‘day in the life’ reportages.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.